Έδρα - Αποθήκη: 3ο χλμ Λαγκαδά Καβαλαρίου - Χονδρική: 23940 33 150 και 23940 33 140

ΕΚΘΕΣΕΙΣ & ΝΕΑ της MomaPellet

Climatherm ENERGY 2014 στο Metropolitan Expo

Η διεξαγωγή της “Climatherm” ξεκίνησε να γίνεται κάθε χρόνο και από το 1992 συνεχίστηκε ως διετής. Η πολύχρονη παρουσία της στον χώρο την έχουν καταστήσει ως τη μεγαλύτερη κλαδική έκθεση στην Ελλάδα και πάνω σε αυτό εξακολουθεί να χτίζει, προκείμενου να διατηρήσει και να προασπίσει το κύρος, την αξία και την αίγλη του ονόματος της. Η συνεχώς αυξανόμενη επιτυχία της, είναι αποτέλεσμα όχι μόνο επίμονης δουλειάς πολλών ετών με στόχο την διεξαγωγή μιας κλαδικής έκθεσης ισάξιας των μεγάλων ευρωπαϊκών διοργανώσεων, αλλά και ταύτισης με το όραμα των χιλιάδων επαγγελματιών του κλάδου που μοχθούν για πρόοδο.

H Momapellet συμμετείχε με επιτυχία και σε αυτή την έκθεση!

PROGETTO FUOCO 2014

 Η Momapellet συμμετείχε στην Projetto Fuoco 2014 τη μεγαλύτερη έκθεση για pellet που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στην Ιταλία.

Helexpo EnergyTech 2013
Η EnergyTech αποτελεί την απόλυτη και μοναδική κλαδική έκφραση του εν λόγω αντικειμένου Πανελλαδικά αλλά και των όμορων χωρών της Ελλάδας. Η προηγούμενη διοργάνωση ξεπέρασε κάθε αισιόδοξη πρόβλεψη καταγράφοντας πάνω από 45.000 επισκέπτες με άμεσο ενδιαφέρον, επιβεβαίωσε για μία ακόμη φορά τη τεράστια δυναμική της, καθιστώντας την πρωτοπόρα¨ και συγχρόνως τη Θεσσαλονίκη και τη Helexpo επίκεντρο της Ενέργειας. Στην EnergyTech συμμετέχουν επιχειρήσεις με ανανεωμένα φωτοβολταϊκά συστήματα τελευταίας τεχνολογίας για τη βέλτιστη εκμετάλλευση της ηλιακής ενέργειας επίσης, με σύγχρονα και πρωτοποριακά συστήματα θέρμανσης, τα οποία ενσωματώνουν καινοτόμες λύσεις με στόχο την εξοικονόμηση ενέργειας, σε συνδυασμό με την υψηλότερη δυνατή απόδοση.


Metropolitan Expo ECO-TEC 2013

Καλύπτει τεχνολογίες και προϊόντα προστασίας και αποκατάστασης του περιβάλλοντος, εξοικονόμησης ενέργειας, και αειφόρου ανάπτυξης, όπως μηχανισμοί εκμετάλλευσης των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας (φωτοβολταϊκά, ανεμογεννήτριες, γεωθερμία, υδροηλεκτρικά). Επίσης υλικά και μεθόδους οικολογικής δόμησης, ανακύκλωσης, διαχείρισης απορριμμάτων, αστικών και βιομηχανικών αποβλήτων (υγρών, στερεών, αέριων), εναλλακτικά καύσιμα, υβριδικά οχήματα κ.α. Προσελκύει στελέχη, μηχανικούς και τεχνικούς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, της βιομηχανίας, της βιοτεχνίας, των μεγάλων εμπορικών επιχειρήσεων, των κατασκευαστικών εταιριών, των ξενοδοχειακών μονάδων, υπευθύνους των τεχνικών υπηρεσιών των δημοσίων Οργανισμών και Επιχειρήσεων, αδειούχους ή υποψήφιους επενδυτές σε ΑΠΕ, μελετητές, αντιπροσώπους και εμπόρους από όλη την Ελλάδα, καθώς και ξένες αντιπροσωπείες. Συνοδεύεται από πολλές παράλληλες εκδηλώσεις (συνέδρια, ημερίδες, σεμινάρια, παρουσιάσεις). Υποστηρίζεται από τo περιοδικό «Ecotec» καθώς και από τα άλλα 6 περιοδικά της «T-Press».

Η MomaPellet συμμετείχε με επιτυχία και σε αυτή την έκθεση.Building Green - MEC Παιανίας 2013

Η Building Green, είναι η πλέον διακεκριμένη επαγγελματική διοργάνωση, με πολύχρονη παρουσία στον κλάδο της Πράσινης Δόμησης, του Ενεργειακά Αυτόνομου Κτιρίου, της Διαχείρισης Ενέργειας και της Διαμόρφωσης του Αστικού Τοπίου. Από το 2006, η Building Green συγκεντρώνει το ενδιαφέρον και το μεγαλύτερο μέρος των επαγγελματιών και του εξειδικευμένου κοινού. Στα εκθεσιακά περίπτερα της Building Green παρουσιάζονται δομικά υλικά, εφαρμογές και τρόποι αναβάθμισης και εξοικονόμησης ενέργειας και πόρων ,καθώς και κατασκευαστικά, επιχειρηματικά και επενδυτικά προϊόντα και εργαλεία που προσφέρει η ελληνική αγορά, για σύγχρονο ενεργειακό κτίριο. Μέσα στην έκθεση οι επισκέπτες μπορούν να δουν μια μεγάλη γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις του κλάδου, να γνωρίσουν τους επαγγελματίες και να ενημερωθούν για τις λεπτομέρειες και τις δυνατότητες του Πράσινου Κτιρίου, σήμερα.

Η MomaPellet συμμετείχε στην έκθεση του 2013.
Έκθεση Λαγκαδάς, Θεσσαλονίκης 2012
Η MomaPellet συμμετείχε στην νέα εκθεσιακή δραστηριότητα του Δήμου Λαγκαδά με τη συνεργασία της OPOP.