Έδρα - Αποθήκη: 3ο χλμ Λαγκαδά Καβαλαρίου - Χονδρική: 23940 33 150 και 23940 33 140

...επίσημος εισαγωγέας πέλετ και μπριγκέτας Schweighofer στην Ελλάδα

..με υποκατάστημα λιανικής στο Ρετζίκι

...με οποιονδήποτε τρόπο κοντά σας

...σε όλη την Ελλάδα με δικό μας στόλο.

Επίσημος Εισαγωγέας Schweighofer®

Η Moma αποτελεί επίσημο εισαγωγέα της Schweighofer στην Ελλάδα.

Για περισσότερο από τρεις αιώνες, η οικογένεια της Schweighofer έχει συνδεθεί στενά με την επεξεργασία του ξύλου. Αποφασίζοντας με τη δύναμη της ιστορίας μας, θα συνεχίσουμε να αναπτύσσουμε καινοτόμες λύσεις και να διερευνήσουν νέες αγορές.

Τα προϊόντα ξύλου της Schweighofer έχουν μεγάλη ζήτηση σε πάνω από 60 χώρες του κόσμου. Οι εξαγωγές αντιπροσωπεύουν πάνω από το 80% της παραγωγής μας. Χρησιμοποιεί ένα προσωπικό περίπου 2.500 άτομα σε τέσσερις μονάδες παραγωγής στη Ρουμανία, η εταιρεία είναι ο ηγέτης της αγοράς στην επεξεργασία του ξύλου.

Η επιτυχία της εταιρείας στη Ρουμανία είναι το προϊόν των τελευταίων ετών: το πρώτο ρουμανικό πριονιστήριο του Ομίλου Schweighofer άνοιξε στο Sebes το 2003, ακολουθούμενο από ένα δεύτερο στο Radauti το 2008.Το 2009 η Schweighofer απέκτησε τις εγκαταστάσεις παραγωγής για πλαστικοποιημένο πάνελ από ξύλο στο Siret. Η πιο πρόσφατη εξαγορά ήταν το εργοστάσιο-εξέδρα για υλοτομία στο Comanesti το 2010 .

Τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα των ρουμανικών περιοχών παραγωγής είναι η διαθεσιμότητα της υψηλής ποιότητας πρώτων υλών από την αειφόρο διαχείριση των δασών, το καλά εκπαιδευμένο προσωπικό και οι εγκαταστάσεις του διεθνούς λιμένα της Κονστάντζα στη Μαύρη Θάλασσα . Από την Κονστάντζα τα προϊόντα μας μπορούν να αποσταλούν σε πελάτες σε όλο τον κόσμο.

H Momapellet συνεργάζεται με επιτυχία απο το 2010.

 

Back to top